Superbingo şi Radio Guerrilla

Mi-am dat seama că ori scriu puţin ori nu scriu deloc, cel puţin până când mă obişnuiesc să scriu. Aşa că am să fac ceea ce face orice wannabe blogger şi o să scriu despre orice idee îmi trece prin cap, despre orice chestie mă enervează sau despre orice lucru hilar pe care-l văd în drum spre casă. Doar sunt Persoană Fizică!

Aşa că azi e vorba de SuperBingo. Sau de Radio Guerrilla. Sau de Superbingo? Cred că totuşi de Superbingo. Am auzit la  Guerrilla, pentru a doua sau a treia oară, o reclamă cretină la SuperBingo. Până azi nu am realizat că sunt pe Guerrilla şi că aia e o reclamă difuzată pe Guerrilla. Dar azi am făcut SNAP!

Dacă pe cei de la Guerrilla îi înţeleg (prin asta a nu se înţelege că mi se pare şi ok) că mai storc şi ei bani din publicitate de unde pot, nu îi înţeleg deloc pe cei de la Superbingo…  Ei chiar cred că ascultătorul obişnuit de Guerrilla va juca vreodată la bingo, indiferent că e mini-bingo, dublu-bingo, rolobingo sau superbingo?!

M-am gândit bine înainte să scriu, fiindcă argumentul principal împotriva discursului meu ar fi că eu nu sunt reprezentativ pentru target (nici unul nici celălalt) şi ca atare analiza mea e subiectivă şi deloc valabilă pe un eşantion mai mare. Dar nu şi de data asta. Chiar dacă nu îmi place să mă auto-clasific, în ceea ce priveşte ascultătorul de Eliberadio cred că sunt reprezentativ.

Nu am să dau explicaţii pentru care cred asta şi nici exemple, dar am să apelez la cei 5 cititori pe care îi am (toţi reprezentativi pentru publicul meu) ca să verificăm aserţiunea mea, aşa că pentru asta am nevoie să îmi răspundeţi la două întrebări:

  • Aţi jucat vreodată la SuperBingo?
  • Ascultaţi regulat (mai mult ca orice alt post) Radio Guerrilla?

No Comments

Lasă un răspuns