Achizitii Nejustificate. Punct Ro.

Zilele astea am fost agresat de o reclamă pe care o văd reapărând obsesiv pe mai multe posturi TV. E o reclamă cu câteva sloganuri idioate gen „vrei verde”, „vrei ecologic”, „vrei diverse” şi care pe final are un carton care apare pentru o fracţiune de secundă care îţi dezvăluie (sau aşa ar trebui) cine este beneficiarul acestei reclame.

Tot ce am reuşit să prind a fost un site , www.achizitiiecologice.ro. Fiindcă miroseam o treabă guvernamentală am intrat acolo ca să văd despre ce e vorba. Este vorba de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (doar eu am folosit diacritice, la ei pe site nu există), care face un:

„Studiu de piata cu privire la produsele si serviciile existente in Romania care indeplinesc criterii ecologice”, in cooperare cu firma de AEA Mediu Consulting, in vederea realizarii in Romania a primei baze de date publice de produse si servicii ecologice.

Aşadar, o idee interesantă şi o treabă bună. Până când dai un click pe linkul „baza de date” unde ar trebui să găseşti carnea acestui proiect.

Ei bine, rezultatul este:

Ce aş putea să mai comentez? Nici dacă e vorba de o reclamă gratuită, ceea ce nu pare deloc probabil, nu pot să fiu de acord cu o astfel de aberaţie. Ca să nu recurg la invective, prefer să mă opresc aici!

No Comments

Lasă un răspuns