Legea gravităţii (cu update şocant)

Am schimbat tag-line-ul blogului. Asta este o acţiune importantă, şi dacă te gândeşti că „orice acţiune generează o reacţiune egală şi de sens contrar” (vechiul tagline) atunci îţi dai seama că nu se poate să nu existe urmări.

Înainte să vă repeziţi să-mi faceţi observaţie (asta dacă aţi observat) că nu e legea gravităţii, vă spun că e intenţionat, spre deosebire de multe alte cazuri pe care le găsiţi pe net şi în care nu pare la fel de intenţionat.

Nu se schimbă nimic în abordarea mea, voi scrie la fel de rar şi la fel de slab, voi avea la fel de puţini cititori (if any) dar fiindcă am scris recent despre lucruri grave m-am gândit că aş putea continua să scriu despre lucruri grave.

Aşadar, lucrul grav de săptămâna asta a fost schimbarea tagline-ului. Reveniţi pentru alte lucruri grave când vreţi voi.

UPDATE: Revin cu un update despre un lucru care chiar şi pentru mine este şocant. Am postat acest material acum câteva minute, iar apoi am făcut o căutare pe Google cu „Legea Gravităţii” ca să completez cu nişte linkuri la folosirea eronată a expresiei, ca să descopăr că această pagină este deja pe locul 2 la căutarea cu acest termen. Şocant. Sau Senzaţional.

No Comments

Lasă un răspuns